dimarts, 1 de març de 2016

Mercat d’intercanvi de llibres marítims a bord del Santa Eulàlia

Si us agrada el mar és possible que tingueu algun llibre per casa que ja no llegiu. Heu pensat que potser hi ha algú a qui li pugui interessar?


Aquesta reflexió ens la fem sovint a la biblioteca del Museu on rebem llibres que ja tenim, i res ens fa més goig que pensar que algú altre pot reutilitzar aquell llibre duplicat que de moment resta oblidat en un racó.

És per això que hem pensat organitzar un mercat d'intercanvi de llibres marítims dins de la programació d'actes d'Escala a Barcelona

Poden ser llibres infantils (com el de la foto), una novel·la (com l'altre llibre de la foto, on l'acció transcorre en una illa llunyana i dins d'un far), llibres de viatges per mar, o amb fotos de vaixells, o d'història marítima, etc., en qualsevol idioma, només demanem que estiguin en bon estat. Qui sap si trobareu un exemplar que us sorprengui i que us podreu endur a casa. 

Si voleu portar llibres ens trobem a bord del pailebot Santa Eulàlia dissabte 19 de març a partir de les 10 i fins a les dues de la tarda. Al Moll de la Fusta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada