dimecres, 24 de febrer del 2016

Un ampli programa d'activitats


                                                                                                             Regata de Grans Velers 2013 al Port de Barcelona. © FNOB.Mireia Perelló


Escala a Barcelona compta amb un seguit d’activitats culturals que ofereixen un atractiu programa per als visitants que decideixen gaudir del festival, una veritable festa de tradicions marítimes.  Ja el podeu consultar!

A més de la presència de més de trenta embarcacions que es podran visitar, l’espai del Moll de Bosch i Alsina (moll de la fusta) acollirà una mostra d’entitats ciutadanes vinculades a la cultura i el patrimoni marítim a més d’acollir demostracions d’oficis mariners com ara l’elaboració de cordam, la construcció d’un patí de vela o empotar anxoves. Els tallers mariners permetran als més petits aprendre a fer de grumets, construir un vaixell de joguina o saber fer nusos mariners.
El públic podrà gaudir, a més de concerts, actuacions i mostres de cultura popular que permetran viure una jornada lúdica i festiva amb tota la família, així com de demostracions esportives de patins de vela junior, de rem i de ràdio-control. Els concerts dels grups La Raval’s Band i The New Catalan Ensemble seran un dels atractius de les nits del cap de setmana. A més, l’espai gastronòmic del festival comptarà amb la presència de food trucks que ens aproparan als sabors del mar.
La programació d’Escala a Barcelona compta també amb un cicle de tertúlies i xerrades anomenat Cafè de Gent de mar que tractaran, des de diversos punts de vista, temes de patrimoni marítim, d’embarcacions clàssiques i tradicionals i de la pràctica de la navegació. Aquestes trobades tindran lloc al Museu Marítim, al Centre d’Interpretació de la Barcelona World Race, al Reial Club Marítim i al Consorci El Far, on també es podran visitar diverses exposicions obertes al públic.
El festival compta també amb la participació d’entitats ciutadanes i la Xarxa de Biblioteques de Barcelona. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada