dilluns, 21 de març de 2016

Escala a Barcelona tanca amb una gran participació de públic

                                                                                                                                                                                 Mireia Perelló. FNOB
Prop de 100.000 persones han assistit a la primera edició de la festa marítima de la ciutat. Després d’un cap de setmana de tallers, activitats i visites a les embarcacions, Escala a Barcelona s'ha acomiadat amb la sortida dels vaixells del port amb destinació a França, on faran Escale à Sète.
Activitats al moll

Els barcelonins han pogut gaurdir de nombroses activitats i demostracions entre les que ha destacat l'elaboració de nases, de forja o la construcció en viu d'un patí de vela.                                                                         Mireia Perelló. FNOB


Els més petits també han gaudit d'activitats participatives com ara la construcció de vaixells de joguina, l'elaboració de nusos mariners i com fer de grumets o demostracions participatives de maquetes de vaixell navegables per radio control.

.

                                                                    Mireia Perelló. FNOB
Les actuacions també han estat un plat fort d'Escala a Barcelona. Les actuacions del Combo de l'Escola de Músics & JPC, les havaneres de la veu de Canet o l'actuació de New Catalan Ensemble la nit de dissabte han posat la nota musical al festival.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada