dijous, 26 de novembre del 2015

Una proposta, tres escenaris

       
Regata de Grans Velers 2013 al Port de Barcelona. ©FNOB.Santi Serrat

Escala a Barcelona tindrà lloc just abans del festival marítim que celebra la vila de Seta al Llenguadoc francès Escale à Sète. Fête des Traditions Marítimes.

Totes dues propostes estaran unides per la Travessa Santa Eulàlia-Ruta dels Cítrics, que uneix les ciutats de Barcelona i Seta. No us perdeu la sortida de les embarcacions el pròxim 20 de març.

Festival Escala Barcelona (18, 19 i 20 de març)

Festival marítim amb presència de vaixells tradicionals i/o grans velers, carpes amb entitats que permetin donar a conèixer el patrimoni marítim de la ciutat i de la resta de Catalunya, programació de tallers i activitats culturals relacionades amb la cultura marítima.

Travessa Santa Eulàlia-Ruta dels Cítrics (20 al 22 de març)

Navegació en conserva de la flota catalana per participar en el Festival de Sete. Es recupera d’aquesta manera una ruta històrica existent al segle XIX de comerç de cítrics entre les costes del llevant de la península Ibèrica o les illes Balears i el sud de França.

Escale à Sète (22 al 28 de març)

Catalunya serà el país convidat en l’edició d’aquest any. La participació catalana comptarà amb la presència d’embarcacions i les seves tripulacions, manifestacions de cultura popular i d’activitats a través de les quals es vol donar a conèixer el patrimoni marítim català.


















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada